Foto -Bonappetit.lv

Salāti ar pastu un mājas sieru 0

Pasta, tomāti, baziliks, olīveļļa – klasiska itāļu virtuve. Mājas siers piešķir šiem salātiem latvisku noti. Lai labi garšo!

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
VIDEO. Nekādas līdzjūtības! “Ryanair” pasažiere nokrīt ceļos un raud, jo viņai liegta iekāpšana lidmašīnā 12
10 visbiežāk sastopamie nakts murgi: psiholoģe atklāj, ko zemapziņa cenšas jums pateikt un kad patiešām jāsāk uztraukties
Lasīt citas ziņas

Pastu novārīt līdz “al dente” – mazliet īsāku brīdi, nekā norādīts uz iepakojuma. Ūdeni notecināt.

Tomātus sagriezt mazākos gabalos. Ķiploka daiviņu smalki sakapāt. Sīpolu sagriezt šķēlītēs. Mājas sieru sajaukt ar tomātiem, sīpoliem, ķiplokiem, olīveļļu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pirms pasniegšanas salātos iemaisīt pastu. Dekorē ar olīvēm un bazilika lapiņām.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.