Salāti ar vistu akniņām 0

Sastāvdaļas: vistu aknas, apelsīns, lapu salāti, svaigs gurķis, tomāts, paprika, majonēze.

Reklāma
Reklāma
12 lietas, ko sievietes slepeni dara, bet nekad to neatzīst 4
Veselam
Augsts asinsspiediens? 9 augi un garšvielas, kas dabiski palīdz to mazināt
Veselam
Svaigi tie ir daudz veselīgāki: pieci dārzeņi, kurus pirms lietošanas uzturā nevajadzētu termiski apstrādāt
Lasīt citas ziņas

Marinādei: medus, citrons, sāls, ingvera sakne

Majonēzei: 2 olas, 1 tējk. sāls, 1 tējk. cukura, 1 tējk. Tadziki garšvielas, 1 citrons, 500 g olīveļļas.

Pagatavošana.

CITI ŠOBRĪD LASA

Vistu akniņas 10 min marinē citrona sulā, kam pievienots nedaudz medus, sāls un rīvētas ingvera saknes. Pēc tam akniņas cep pannā sakarsētā eļļā, pārlej ar apelsīnu sulu. Karsē, līdz tās viegli karamelizējušās. Kārto šķīvja vidū, apkārt liek salātu lapas, sagrieztu tomātu, gurķi un papriku. Viegli pārlej ar majonēzi. Saputo divas olas, pievieno sāli, cukuru, Tadziki garšvielu, viena citrona sulu. Putojot lēnām tievā strūkliņā pievieno eļļu. Ja majonēze par biezu, iekuļ mazliet ūdens.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.