Foto – Shutterstock

Salāti ar vistu, granātābolu un kukurūzu 0

Kukurūzas graudi ir sulīgi, kraukšķīgi un saldi. Tie iederas dažādos pildījumos, sautējumos, zupās un salātos. Kukurūzu nav iespējams ēdienā nepamanīt, un tā atsvaidzina jebkuru garšu.

Reklāma
Reklāma

Salāti ar vistu un granātābolu

• 120 g konservētas kukurūzas

• 300 g kūpinātas vistas krūtiņas

• 100 g konservētu ananasu

• 2 vārītas olas

• Sauja granātābolu sēklu

Mērcei

• 120 ml liesas majonēzes

• 1 ēdamkarote citrona sulas

• Šķipsniņa maltu melno piparu

• ¼ tējkarotes sāls

Putins iet uz pilnu banku! Krievija slepus cenšas iesaistīt vēl vienu valsti karā pret Ukrainu
Trampa lūgums mediķiem pēc tam, kad pēc atentāta tika nogādāts slimnīcā, lika mediķiem pārsteigti raustīt plecus 3
Kokteilis
“Diezgan nevīžīga un prasta” – Lindas Mūrnieces lauku dzīves ainiņas un “drosmīgie” komentētāji
Lasīt citas ziņas

Vistas krūtiņu sagriež kubiciņos, ananasus un olas – mazos gabaliņos. Mērcei majonēzi sajauc ar citrona sulu, sāli un maltiem melnajiem pipariem. Salātu sastāvdaļām uzlej mērci un samaisa. Pirms pasniegšanas uzbārsta granātābola sēkliņas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.