Salauztās hokeja nūjas 0

 Sastāvdaļas. “Ķieģelītis” vai rupjmaize, ķiploks, pipari, sāls, eļļa. Mērcei: majonēze, kečups, gaišā čili mērce, Tabasko mērce.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Maizi sagriež stienīšos, pārkaisa ar sāli un pipariem, vienu līdz pusotru minūti cep fritierī vai katlā lielā sakarsētas eļļas daudzumā. Notecina eļļu. Katru grauzdiņu paberzē ar ķiploka daiviņu un kārto trauciņā. Vidū liek mērcīti, ko gatavo no majonēzes, kečupa, dažām gaišās čili mērces un Tabasko mērces pilēm. Pasniedz vēl siltus kopā ar alu.

Gatavoja Gunāra Meijera krodziņa “Meijera krodziņš” Ausekļa Limbažu teātra aktieris, arī pavārs un desu meistars Jānis Paucītis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.