Salauztās hokeja nūjas 0

 Sastāvdaļas. “Ķieģelītis” vai rupjmaize, ķiploks, pipari, sāls, eļļa. Mērcei: majonēze, kečups, gaišā čili mērce, Tabasko mērce.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Maizi sagriež stienīšos, pārkaisa ar sāli un pipariem, vienu līdz pusotru minūti cep fritierī vai katlā lielā sakarsētas eļļas daudzumā. Notecina eļļu. Katru grauzdiņu paberzē ar ķiploka daiviņu un kārto trauciņā. Vidū liek mērcīti, ko gatavo no majonēzes, kečupa, dažām gaišās čili mērces un Tabasko mērces pilēm. Pasniedz vēl siltus kopā ar alu.

Gatavoja Gunāra Meijera krodziņa “Meijera krodziņš” Ausekļa Limbažu teātra aktieris, arī pavārs un desu meistars Jānis Paucītis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.