Salauztās hokeja nūjas 0

 Sastāvdaļas. “Ķieģelītis” vai rupjmaize, ķiploks, pipari, sāls, eļļa. Mērcei: majonēze, kečups, gaišā čili mērce, Tabasko mērce.

Kokteilis
Ziemassvētki – brīnumu laiks, bet daļai zodiaka zīmju pārstāvju tās ir tīrās mocības! Uzzini, kuras zīmes patiesībā necieš šos svētkus
FOTO. Bērnudārzs, par kuru runā visa Latvija – tik grezna Ziemassvētku pasaka, šķiet, citviet nav redzēta
Kokteilis
Arestēts Makrona galvenais sulainis. Viņš prezidenta acu priekšā darījis ko tādu, kas šokējis visu Franciju
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Maizi sagriež stienīšos, pārkaisa ar sāli un pipariem, vienu līdz pusotru minūti cep fritierī vai katlā lielā sakarsētas eļļas daudzumā. Notecina eļļu. Katru grauzdiņu paberzē ar ķiploka daiviņu un kārto trauciņā. Vidū liek mērcīti, ko gatavo no majonēzes, kečupa, dažām gaišās čili mērces un Tabasko mērces pilēm. Pasniedz vēl siltus kopā ar alu.

Gatavoja Gunāra Meijera krodziņa “Meijera krodziņš” Ausekļa Limbažu teātra aktieris, arī pavārs un desu meistars Jānis Paucītis.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.