Foto-Shutterstock

Saldā siermaizīte ar ievārījumu un amoliņa sieru 0

Sastāvdaļas (4 personām )
• 4 šķēles rudzu maizes
• 100–150 g lāceņu ievārījuma
• 4 šķēles “Trikatas” amoliņa siera
• 4 karotes skābā krējuma

Reklāma
Reklāma
Brīdina par iespējamu katastrofu: Eiropu klusi iekaro “supermonstru” armija, kas posta ceļus un elektroapgādi
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā 134
Kokteilis
“Sist viņu vajag!?” Bijušais bokseris Mairis Briedis komentē savas emocijas saistībā ar Rosļikova ievēlēšanu 63
Lasīt citas ziņas

Lāceņu ievārījumu liek uz maizes, pārklāj ar siera šķēlīti un cep krāsnī. Pasniedz ar skābo krējumu.

! Siermaize ir gluži kā saldais ēdiens 

Siermaizīte ir iecienīta un viegli pagatavojama uzkoda izsalkuma remdēšanai, tomēr to nevajadzētu likt vienā kategorijā ar fast food. “Restorāna 3” šefpavārs Juris Dukaļskis stāsta, ka īpaši gardas siermaizītes sader kopā ar izmeklētiem salātiem un piemērotu vīnu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.