Foto-LETA

Saldā zupa ar klimpām 0

Sastāvdaļas: 100 g žāvētu plūmju,
 200 g svaigu ābolu,
 1 l ūdens,
 4 ēd. k. cukura,
 citronskābe,
 citronu un apelsīnu miziņas,
 kanēlis,
 1 ēdamkarote kartupeļu cietes,
 saldais krējums.

Reklāma
Reklāma

 

 

Kā gatavot?

RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni 10
Lasīt citas ziņas

Žāvētās plūmes nomazgā, pārlej ar karstu ūdeni, ļauj uzbriest, pieliek sagrieztus ābolus, cukuru un lēni vāra. Kad augļi mīksti, pievieno aukstā ūdenī izšķīdinātu kartupeļu cieti un pulverī saberztas apelsīnu un citronu miziņas un kanēli. Uzvāra, tad ielaiž klimpiņas un atdzesē. Pasniedz ar saputotu saldo krējumu.

 

Gatavoja Rīgas lietuviešu vidusskolas direktore Aldona Treija

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.