Foto – Aija Geida

Saldie biezpiena plācenīši 0

Sastāvdaļas
• 450 g biezpiena
• 2 olas
• 45 g mannas
• 45 g kviešu miltu
• 40 g cukura
• 50 g rozīņu
• 2 ēdamkarotes rīvētu apelsīna miziņu

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Rozīnes nomazgā ar karstu ūdeni. Biezpienu samaisa ar sarīvētām apelsīna (vai citrona) miziņām, cukuru un mannu. Pievieno olas un miltus, samaisa. Beigās pieliek rozīnes un izmīca masu. Ar mitrām rokām veido plācenīšus un cep uzkarsētā eļļā, līdz tie zeltaini brūni. Garšos ar aveņu ievārījumu, krējumu vai vaniļas mērci.

Izteiksmīgākai garšai plācenīšiem var pievienot žāvētas dzērvenes vai ķiršus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.