Foto – Aija Geida

Saldie biezpiena plācenīši 0

Sastāvdaļas
• 450 g biezpiena
• 2 olas
• 45 g mannas
• 45 g kviešu miltu
• 40 g cukura
• 50 g rozīņu
• 2 ēdamkarotes rīvētu apelsīna miziņu

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Pozitīvākās zodiaka zīmes: kura ir optimiste Nr. 1, bet kura ir īsta īgņa
Kokteilis
Ideālā vecuma starpība mīlestībā: cik gadus vecs partneris ir piemērots katrai zodiaka zīmei?
Rezultāti ir pārsteidzoši: vācu eksperti nosaukuši auto, kuri nav varējuši izturēt 100 000 kilometru nobraukuma testu
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Rozīnes nomazgā ar karstu ūdeni. Biezpienu samaisa ar sarīvētām apelsīna (vai citrona) miziņām, cukuru un mannu. Pievieno olas un miltus, samaisa. Beigās pieliek rozīnes un izmīca masu. Ar mitrām rokām veido plācenīšus un cep uzkarsētā eļļā, līdz tie zeltaini brūni. Garšos ar aveņu ievārījumu, krējumu vai vaniļas mērci.

Izteiksmīgākai garšai plācenīšiem var pievienot žāvētas dzērvenes vai ķiršus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.