Publicitātes foto

Saldie groziņi ar ievārījumu. Kārumnieka brokastis! 0

Šie saldie groziņi ir ļoti garšīgi un glīti, turklāt ļoti viegli pagatavojami. Mēs izmantojām kārtaino mīklu, ko var turēt mājās saldētavā. Es tā daru, lai varētu pagatavot kādu ātru cienastu negaidītiem vai pat gaidītiem viesiem. Izmantojot šo mīklu, esmu izdomājusi daudz dažādu recepšu. Šī tapa īpaši Rūdolfa bērnu ballītei. Bez mīklas mēs ar Egiju izmantojām dažādus Rūdolfs ievārījumus – gan aveņu, zemeņu, melleņu, ābolu un brūkleņu, gan pat ķirbju un plūmju. Iznāca krāsaini un garšīgi!

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
Baltkrievija kā nākamā Krima? Galvenā izlūkošanas pārvalde atklāja, ka Lukašenko ir panikā, un šoreiz pie vainas nav Ukraina
VIDEO. “Ainārs Šlesers būs pie varas!” Inga Spriņģe atklātā intervijā skaidri un gaiši pasaka
Lasīt citas ziņas

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C grādiem.

Izrullē kārtaino mīklu un sagriez to aptuveni 10 x 10 cm kvadrātos.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklas kvadrāta vidū ieliec tējkarotīti ievārījuma un savieno četrus mīklas stūrīšus.

Groziņus liek cepamā pannā, kurā ir ieklāts cepampapīrs. Cep 15–20 minūtes, līdz mīkla ir zeltaini brūna.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.