Foto-Aija Geida

Saldie salāti ar kuskusu 0

Sastāvdaļas: 100 g kuskusa, 100 g rozīņu, 100 g žāvētu augļu gabaliņu (ananasu, papaijas), 50 g kokosa skaidiņu, 100 ml saldā krējuma, 50 g sakapātu lazdu riekstu, 1 ēdamkarote olīveļļas, ¼ tējkarotes malta muskatrieksta, ½ tējkarotes malta kanēļa, 2 ēdamkarotes brūnā cukura.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Katliņā uzkarsē olīveļļu un 1 minūti tajā apcep kuskusu, pievieno 50 – 70 ml ūdens un pasutina vēl pāris minūtes. Pievieno pārējās sastāvdaļas un samaisa. Patur 5 minūtes siltumā, lai kuskuss piebriest, un pasniedz. Lielisks saldais ēdiens!

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.