Foto-Anda Krauze

Saldumiņš ar rūgtumu – fenheļa un greipfrūta dzēriens 0

Sastāvdaļas
• puse fenheļa
• puse greipfrūta
• piparmētras lapas

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Fenheli sagriež plānās šķēlēs, tāpat arī greipfrūtu. Citrusaugli nemizo, tikai pirms griešanas rūpīgi nomazgā (var pat ņemt talkā trauku mazgājamo suku). Lai greipfrūts ātrāk atdotu savu garšu, vienu vai pāris šķēlīšu paspaida.

Fenheļa saldeno garšo līdzsvaros greipfrūta rūgtumiņš. Ja gribas, lai dzēriens būtu pikantāks, var pievienot dažas šķēlītes svaiga mārrutka saknes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.