Foto no “Salātbāra” arhīva

Sālītu gurķu, skābētu kāpostu un kartupeļu trio 0

Sastāvdaļas: skābēti kāposti, sālīti gurķi, vārīti kartupeļi, saulespuķu eļļa,  jūras sāls, cukurs, galda etiķis, konservēti zaļie zirnīši, sīpoli.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Gurķus, vārītus kartupeļus un skābētos kāpostus sasmalcina. Pēc garšas pievieno jūras sāli, cukuru un galda etiķi. Pārlej saulespuķu eļļu un ļauj pusstundu ievilkties. Kārto uz rudzumaizes šķēles, rotā ar konservētiem zaļajiem zirnīšiem un sīpoliem.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.