Foto no “Salātbāra” arhīva

Sālītu gurķu, skābētu kāpostu un kartupeļu trio 0

Sastāvdaļas: skābēti kāposti, sālīti gurķi, vārīti kartupeļi, saulespuķu eļļa,  jūras sāls, cukurs, galda etiķis, konservēti zaļie zirnīši, sīpoli.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Gurķus, vārītus kartupeļus un skābētos kāpostus sasmalcina. Pēc garšas pievieno jūras sāli, cukuru un galda etiķi. Pārlej saulespuķu eļļu un ļauj pusstundu ievilkties. Kārto uz rudzumaizes šķēles, rotā ar konservētiem zaļajiem zirnīšiem un sīpoliem.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.