Foto-Shutterstock

Šampinjonu žuljēns 0

Sastāvdaļas – 250 g šampinjonu, sīpols, 250 g krējuma, ciets siers, sāls, malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Lūk, kas notiks, kad tu nomirsi: ķermeņa “evolūcija”
Drošība par saprātīgu cenu: uzticamākās un drošākās lietotās automašīnas līdz 10 000 eiro
Kokteilis
6 labi pamanāmas pazīmes, kā sargeņģelis cenšas mūs ikdienā brīdināt: pazūd elektrība, šermuļi skrien pār kauliem…
Lasīt citas ziņas

Šampinjonus nomazgā un sagriež plānās šķēlītēs, sīpolu sasmalcina.

Sagrieztās sēnes apcep pannā augu eļļā 5 minūtes, pievieno sīpolus, vēl visu cep 5 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā uzkarsē krējumu, bet nevāra. Pievieno apceptās sēnes ar sīpoliem, sāli un piparus, visu samaisa un viegli uzkarsē.

Šo karsto krējuma masu iepilda porciju cepamajos trauciņos, pa virsu uzkaisa sarīvētu sieru.

Trauciņus liek karstā cepeškrāsnī, lai siers izkūst un izveidojas brūngana miziņa.

Gatavo žuljēnu rotā ar apceptu sēņu gabaliņiem un jebkuriem zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.