Foto-Shutterstock

Šampinjonu žuljēns 0

Sastāvdaļas – 250 g šampinjonu, sīpols, 250 g krējuma, ciets siers, sāls, malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
Kaislības ap Stambulas konvenciju nerimstas – skolas anketa ar nebināro dzimumu sadusmo deputāti Liepiņu
Veselam
Uz ķermeņa parādījusies jauna dzimumzīme? Lūk, pieci galvenie faktori, kas veicina to attīstību
Lasīt citas ziņas

Šampinjonus nomazgā un sagriež plānās šķēlītēs, sīpolu sasmalcina.

Sagrieztās sēnes apcep pannā augu eļļā 5 minūtes, pievieno sīpolus, vēl visu cep 5 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā uzkarsē krējumu, bet nevāra. Pievieno apceptās sēnes ar sīpoliem, sāli un piparus, visu samaisa un viegli uzkarsē.

Šo karsto krējuma masu iepilda porciju cepamajos trauciņos, pa virsu uzkaisa sarīvētu sieru.

Trauciņus liek karstā cepeškrāsnī, lai siers izkūst un izveidojas brūngana miziņa.

Gatavo žuljēnu rotā ar apceptu sēņu gabaliņiem un jebkuriem zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.