Foto-Shutterstock

Šampinjonu žuljēns 0

Sastāvdaļas – 250 g šampinjonu, sīpols, 250 g krējuma, ciets siers, sāls, malti melnie pipari.

Pagatavošana.

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
Lasīt citas ziņas

Šampinjonus nomazgā un sagriež plānās šķēlītēs, sīpolu sasmalcina.

Sagrieztās sēnes apcep pannā augu eļļā 5 minūtes, pievieno sīpolus, vēl visu cep 5 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Katliņā uzkarsē krējumu, bet nevāra. Pievieno apceptās sēnes ar sīpoliem, sāli un piparus, visu samaisa un viegli uzkarsē.

Šo karsto krējuma masu iepilda porciju cepamajos trauciņos, pa virsu uzkaisa sarīvētu sieru.

Trauciņus liek karstā cepeškrāsnī, lai siers izkūst un izveidojas brūngana miziņa.

Gatavo žuljēnu rotā ar apceptu sēņu gabaliņiem un jebkuriem zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.