Foto – Aija Geida

Sarkano kāpostu salāti ar brūklenēm un valriekstiem 0

Sastāvdaļas
• 200 g sarkanā kāposta
• 75 g valriekstu
• 3 ēdamkarotes brūkleņu

Reklāma
Reklāma
Tārps, fekālija vai dupsis? Pirms dod vārdu savam bērnam, padomā vēlreiz: lūk, ko šie populārie vārdi nozīmē citās valodās 2
Kas tāds Krievijas-Ukrainas karā noticis pirmo reizi: Zelenskis nāk klajā ar paziņojumu, kas sašūpojis kara gaitu
Draudi ir tuvu: Rietumu izlūkdienesti brīdina, kad pasaulē sāksies vēl viens karš
Lasīt citas ziņas

Mērcei
• 50 ml olīveļļas
• 2 ēdamkarotes citrona sulas
• ½–1 tējkarote Dižonas sinepju
• Šķipsniņa maltu melno piparu
• Šķipsniņa sāls

Pagatavošana.
Kāpostu sagriež plānās strēmelēs, valriekstus apgrauzdē uz pannas un mazliet sakapā ar asu nazi. Pagatavo mērci – olīveļļu sajauc ar citrona sulu, pieliek Dižonas sinepes (var izmantot arī krievu sinepes), sāli un maltus melnos piparus. Bļodā liek kāpostu, valriekstus, brūklenes, pārlej ar mērci un samaisa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.