Foto – Shutterstock

Sarkanvīnā sutināti sarkanie kāposti. Receptīte vāciešu gaumē 0

Mazliet neparasts ēdiens ir sarkanvīnā sutināti sarkanie kāposti kopā ar āboliem.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

• 750 g sarkano kāpostu

• 2 lieli sarkanie sīpoli

• Neliels ābols

• 3 ēdamkarotes sviesta

• 250 ml sausā sarkanvīna

• 200 ml ūdens

• 2 ēdamkarotes balzametiķa

• 5 melno piparu graudi

• krustnagliņa

• lauru lapa

• ēdamkarote cukura

• ⅔ tējkarotes sāls

Pagatavošana.

Veselam
Ārsti brīdina: šie 3 alkohola veidi ir īpaši kaitīgi veselībai 1
Krimināls
FOTO. Traģiska avārija uz Via Baltica: sadūrās divi kravas auto, vieglā automašīna un mikroautobuss; sievietes dzīvību neizdevās izglābt
Kokteilis
“70% no viesiem neieradās uz manu modes skati!” Didrihsone nosoda uzpirktos influencerus 4
Lasīt citas ziņas

Pannā ar biezām malām izkausē sviestu, ieber sakapātus kāpostus un sīpolus, uzliek vāku un sutina uz nelielas uguns 15–20 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz kāposti mīksti. Pievieno sarkanvīnu, kubiciņos sagrieztus ābolus, balzametiķi, sāli, cukuru, ūdeni un kokvilnas drāniņā iesietas nesamaltas garšvielas. Uz mazas uguns vai cepeškrāsnī sutina aptuveni stundu. Izņem garšvielas un pasniedz siltus pie cepeša vai citiem gaļas ēdieniem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.