Foto – Shutterstock

Sarkanvīnā sutināti sarkanie kāposti. Receptīte vāciešu gaumē 0

Mazliet neparasts ēdiens ir sarkanvīnā sutināti sarkanie kāposti kopā ar āboliem.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

• 750 g sarkano kāpostu

• 2 lieli sarkanie sīpoli

• Neliels ābols

• 3 ēdamkarotes sviesta

• 250 ml sausā sarkanvīna

• 200 ml ūdens

• 2 ēdamkarotes balzametiķa

• 5 melno piparu graudi

• krustnagliņa

• lauru lapa

• ēdamkarote cukura

• ⅔ tējkarotes sāls

Pagatavošana.

“Pretrunīgi vērtētais Latvijas oligarhs Ainārs Šlesers…” lietuvieši drosmīgi nosauc iemeslu, kāpēc Latvija izstājas no konvencijas 40
Krievija plāno uzbrukumu 9 Eiropas pilsētām. Spiega atklātajos dokumentos minēts aptuvens laiks
Veselam
Nekad nekombinējiet medu ar šiem sešiem pārtikas produktiem: lūk, kāpēc! 22
Lasīt citas ziņas

Pannā ar biezām malām izkausē sviestu, ieber sakapātus kāpostus un sīpolus, uzliek vāku un sutina uz nelielas uguns 15–20 minūtes, ik pa laikam apmaisot, līdz kāposti mīksti. Pievieno sarkanvīnu, kubiciņos sagrieztus ābolus, balzametiķi, sāli, cukuru, ūdeni un kokvilnas drāniņā iesietas nesamaltas garšvielas. Uz mazas uguns vai cepeškrāsnī sutina aptuveni stundu. Izņem garšvielas un pasniedz siltus pie cepeša vai citiem gaļas ēdieniem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.