Foto-vkusnodoma.net

Sātīga un garda omlete brīvdienu rītam 1

Sastāvdaļas – 4 olas, 200 ml piena, 200 g tomātu, 200 g šķiņķa, 1 sīpols, sāls un pipari pēc garšas, 1 ēdamkarote miltu, augu eļļa.

Pagatavošana.

Veselam
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
Kokteilis
Numerologi nopludinājuši laimīgo sarakstu: šajos četros datumos dzimušajiem Ugunīgā Zirga gads būs neprātīgi veiksmīgs
TV24
“Kā pārgāja uz 15 minūšu intervālu, uzreiz cena lielāka,” Daukšte apstrīd jaunos elektrības cenu rādījumus
Lasīt citas ziņas

Sasmalcina sīpolu, šķiņķi sagriež salmiņos, tomātus – nelielos gabaliņos.

Apcep sīpolu līdz zeltainai krāsai, pievieno šķiņķi un viegli apcep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ietaukotā cepamajā traukā liek kārtu ar saceptajiem sīpoliem un šķiņķi, tam pa virsu – slāni ar tomātiem.

Sakuļ olas, pievieno miltus, sāli un piparus pēc garšas. Pielej pienu un visu kārtīgi samaisa.

Ar iegūto masu pārlej šķiņķi un tomātus. Liek vidēji karstā cepeškrāsnī cepties apmēram 20 – 25 minūtes.

Sātīgas un gardas brokastis nesteidzīgai svētdienas maltītei ir gatavas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.