Foto-vkusnodoma.net

Sātīga un garda omlete brīvdienu rītam 1

Sastāvdaļas – 4 olas, 200 ml piena, 200 g tomātu, 200 g šķiņķa, 1 sīpols, sāls un pipari pēc garšas, 1 ēdamkarote miltu, augu eļļa.

Pagatavošana.

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
Kokteilis
Trīs zodiaka zīmes, kas decembrī saņems īpaši “brangas” prēmijas
Lasīt citas ziņas

Sasmalcina sīpolu, šķiņķi sagriež salmiņos, tomātus – nelielos gabaliņos.

Apcep sīpolu līdz zeltainai krāsai, pievieno šķiņķi un viegli apcep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ietaukotā cepamajā traukā liek kārtu ar saceptajiem sīpoliem un šķiņķi, tam pa virsu – slāni ar tomātiem.

Sakuļ olas, pievieno miltus, sāli un piparus pēc garšas. Pielej pienu un visu kārtīgi samaisa.

Ar iegūto masu pārlej šķiņķi un tomātus. Liek vidēji karstā cepeškrāsnī cepties apmēram 20 – 25 minūtes.

Sātīgas un gardas brokastis nesteidzīgai svētdienas maltītei ir gatavas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.