Foto-vkusnodoma.net

Sātīga un garda omlete brīvdienu rītam 1

Sastāvdaļas – 4 olas, 200 ml piena, 200 g tomātu, 200 g šķiņķa, 1 sīpols, sāls un pipari pēc garšas, 1 ēdamkarote miltu, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sasmalcina sīpolu, šķiņķi sagriež salmiņos, tomātus – nelielos gabaliņos.

Apcep sīpolu līdz zeltainai krāsai, pievieno šķiņķi un viegli apcep.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ietaukotā cepamajā traukā liek kārtu ar saceptajiem sīpoliem un šķiņķi, tam pa virsu – slāni ar tomātiem.

Sakuļ olas, pievieno miltus, sāli un piparus pēc garšas. Pielej pienu un visu kārtīgi samaisa.

Ar iegūto masu pārlej šķiņķi un tomātus. Liek vidēji karstā cepeškrāsnī cepties apmēram 20 – 25 minūtes.

Sātīgas un gardas brokastis nesteidzīgai svētdienas maltītei ir gatavas.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.