Foto – Shutterstock

Sātīgais pīrāgs. Lieliska maltīte vēsam rudenim! 0

Formā, kas iesmērēta ar taukvielām un izbārstīta ar miltiem (rīvmaizi vai ar mannu) kārto ripiņās grieztus kartupeļus, izklāj gan apakšu, gan sānus, pasāla.

Reklāma
Reklāma
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
Kaislības ap Stambulas konvenciju nerimstas – skolas anketa ar nebināro dzimumu sadusmo deputāti Liepiņu
TV24
“Kodolzemūdene jau pie Krievijas robežas, Putin, un vispār, amerikāņi, sākam izmēģināt savus kodolieročus!” Rajevs “atšifrē” Trampa pēdējos dusmu izvirdumus
Lasīt citas ziņas

Kad visi kartupeļi izkārtoti, liek kubiņos sagrieztu gaļu, kas ir pasālīta un sapiparota, tad liek pusaplīšos sagrieztus sīpolus.

Tad gatavo mīklu: sajauc olas, sāli, krējumu, majonēzi, miltus un sodu un pārlej to pāri kartupeļiem, gaļai un sīpoliem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek sasildītā cepeškrāsnī 180-190 grādos uz 45-50 minūtēm.

Kad pīrāgs ir gatavs, izgāž to uz lēzena šķīvja.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.