Foto – Shutterstock

Sātīgais pīrāgs. Lieliska maltīte vēsam rudenim! 0

Formā, kas iesmērēta ar taukvielām un izbārstīta ar miltiem (rīvmaizi vai ar mannu) kārto ripiņās grieztus kartupeļus, izklāj gan apakšu, gan sānus, pasāla.

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
TV24
“Cik ilgi mēs ļausim mūsu augstskolām, sēžot zem NATO lietussarga, šādā veidā pelnīt?” Bērziņš norāda uz bezjēdzībām valstī
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Lasīt citas ziņas

Kad visi kartupeļi izkārtoti, liek kubiņos sagrieztu gaļu, kas ir pasālīta un sapiparota, tad liek pusaplīšos sagrieztus sīpolus.

Tad gatavo mīklu: sajauc olas, sāli, krējumu, majonēzi, miltus un sodu un pārlej to pāri kartupeļiem, gaļai un sīpoliem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Liek sasildītā cepeškrāsnī 180-190 grādos uz 45-50 minūtēm.

Kad pīrāgs ir gatavs, izgāž to uz lēzena šķīvja.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.