Foto-vk.com

Sātīgi salāti bez majonēzes 0

Sastāvdaļas – 2 vistas filejas, bundža konservētas kukurūzas, bundža konservētu sarkano pupiņu, vidējs zaļš pipars, 2 vidēji tomāti, sīpols, pētersīļi, garšvielas vistas gaļai.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas mērcītei – 1/3 glāzes augu eļļas, 3 ēdamkarotes etiķa, 3 ēdamkarotes sinepju, 2 ēdamkarotes šķidra medus, 2 ķiploka daiviņas, 1/2 tējkarotes timiāna.

Pagatavošana.

Vistas fileju nomazgā, nosusina, sagriež kubiciņos un pārkaisa ar vistas gaļas garšvielām. Liek ledusskapī uz stundu, pēc tam apcep pannā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kukurūzai un sarkanajām pupiņām nolej šķidrumu.

Zaļo piparu notīra un sagriež palieliem gabaliem.

Tomātus sagriež palielos gabalos un mazliet nospiež tiem sulu.

Sīpolu notīra un sagriež gabaliņos. Pētersīļus sasmalcina. Notīra un saspaida ķiploku.

Mērcītei samaisa etiķi, eļļu, sinepes, medu, saspiestu ķiploku un timiānu un atstāj visu “sadraudzēties” uz 30 minūtēm.

Bļodā liek vistas gaļu, kukurūzu, pupiņas, zaļo piparu, tomātus, pētersīļus, sīpolu un visu pārlej ar mērcīti.

Visu samaisa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.