Foto-vk.com

Sātīgi salāti bez majonēzes 0

Sastāvdaļas – 2 vistas filejas, bundža konservētas kukurūzas, bundža konservētu sarkano pupiņu, vidējs zaļš pipars, 2 vidēji tomāti, sīpols, pētersīļi, garšvielas vistas gaļai.

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Kokteilis
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas mērcītei – 1/3 glāzes augu eļļas, 3 ēdamkarotes etiķa, 3 ēdamkarotes sinepju, 2 ēdamkarotes šķidra medus, 2 ķiploka daiviņas, 1/2 tējkarotes timiāna.

Pagatavošana.

Vistas fileju nomazgā, nosusina, sagriež kubiciņos un pārkaisa ar vistas gaļas garšvielām. Liek ledusskapī uz stundu, pēc tam apcep pannā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kukurūzai un sarkanajām pupiņām nolej šķidrumu.

Zaļo piparu notīra un sagriež palieliem gabaliem.

Tomātus sagriež palielos gabalos un mazliet nospiež tiem sulu.

Sīpolu notīra un sagriež gabaliņos. Pētersīļus sasmalcina. Notīra un saspaida ķiploku.

Mērcītei samaisa etiķi, eļļu, sinepes, medu, saspiestu ķiploku un timiānu un atstāj visu “sadraudzēties” uz 30 minūtēm.

Bļodā liek vistas gaļu, kukurūzu, pupiņas, zaļo piparu, tomātus, pētersīļus, sīpolu un visu pārlej ar mērcīti.

Visu samaisa.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.