Foto-sgotovimvmeste.ru

Sātīgs un vienkārši pagatavojams sēņu žuljēns 3

Sastāvdaļas – 500 g balto sēņu vai šampinjonu, 2 sīpoli, 200 g skābā krējuma, 300 g cieta siera, 1 ķiploka daiviņa, 4 ēdamkarotes sviesta, 1 ēdamkarote miltu, svaigi malti pipari, sāls.

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Jelgavniece veikalā nopirktajās zemenēs atrod dzīvu pārsteigumu
Putins pazemojis Lukašenko militārās parādes laikā – Baltkrievijas līderis steigšus atstāj Maskavu
Makrons pēc sarunas ar Trampu izvirza ultimātu Krievijai
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana. Sēnes notīrīt un sagriezt lielos gabalos. Pannā izkausēt 2 ēdamkarotes sviesta un apcept sēnes apmēram 5 minūtes uz vidējas uguns. Pasālīt. Izveidojušos pannā šķidrumu saglabāt.

Notīrīt sīpolu un smalki sagriezt. Pievienot pannā apceptajām sēnēm, pielikt vēl 2 karotes sviesta un visu apcept 5 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Krējumā iebērt miltus un kārtīgi samaisīt. Pamazām pieliet pannā no ceptajām sēnēm radušos šķidrumu, pievienot sāli un piparus.

Sagatavoto mērcīti ieliet apceptajās sēnēs. 5 minūtes sautēt uz mazas uguns, visu laiku maisot.

Uz smalkas rīves sarīvēt sieru. Žuljēna trauciņus ierīvēt ar ķiploka daiviņu.

Sēnes ar mērcīti ielikt trauciņos, pārkaisīt ar sieru un cept 200 grādus uzkarsētā cepeškrāsnī 7 – 8 minūtes, līdz izveidojas brūngana garoziņa.

Labu apetīti!

Recepte no sgotovimvmeste.ru

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.