PIEDZĪVOJUMS VAR SĀKTIES! 5

Vakara stundā ērti iekārtojos uz dīvāna, ieleju glāzē labu baltvīnu un paņemu datoru. Pāris peles klikšķu, un vienā no vecākajiem un zināmākajiem iepazīšanās portāliem oho.lv ir uzradusies jauna lietotāja scharlena. Dzīvespriecīga, radoša un ļoti, ļoti enerģiska būtne, kas lūkojas pēc vīrieša, kuram viss – sirds, prāts un rokas – atrodas īstajās vietās. Virtuālo vidi varētu pielīdzināt palielam ciematam, kurā rindās sasēdušas viensētas. Jauna iedzīvotāja ierašanās lauku sādžā parasti izraisa kaimiņu sačukstēšanos un vēlmi uzzināt ko vairāk par jaunpienācēju. Virtuālajā vidē notiek līdzīgi. Tie, kas portālā pabijuši ilgāku laiku, ātri vien atpazīst svaigas asinis.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
VIDEO. “Gudrīši!” Aivars Lembergs ar vienkāršu piemēru nodemonstrē, kā sankcijas ietekmējušas Krieviju
“AstraZeneca” paziņo, ka tā ir sākusi savas Covid-19 vakcīnas izņemšanu no apgrozības visā pasaulē
Lasīt citas ziņas

Drīz vien ap manu profilu spieto pielūdzēju pulks.

Pirmais ierodas sarkanais_velns84 un apjautājas, kādas sajūtas manī izraisa pavasaris. Noskaidrojis, ka manī
tas raisa vēlmi dzīvot, pielūdzējs paziņo, ka viņam esot pavasaris galvā, bet biksēs uzziedējušas sniegpulkstenītes, kuras tā vien lūdzas, lai tās noplūktu maigas lūpiņas. Uzsmaidu sniegpulkstenīšu solītājam, un sakot, ka manas favorītes ir zeltainās narcises, laipni vedinu viņu doties vien tālāk.

CITI ŠOBRĪD LASA

Nākamais pielūdzējs lieki datora taustiņu neklabina un ar pirmo piegājienu piedāvā attiecības bez sirdssāpēm, labu seksu, sarunas un kopējus hobijus. Par mīlestību runāts netiek, toties uzsvars tiek likts uz seksu. Lai gan esmu no tām, kas tic, ka attiecību pamatā tomēr ir mīlestība un pieķeršanās, nolemju nedaudz piespēlēt un saku, ka piedāvājumu varu apsvērt tikai tad, ja darījuma partneris klātienē redzēts, dzirdēts un saosts. Seko piedāvājums samainīties telefona numuriem un drīz vien jau nākamajā dienā esmu norunājusi pirmo randiņu ar “kautkataa”. Tas bija ātrāk nekā cerēju.

Pa starpai paspēju samainīties ar telefona numuriem ar kādu, kas sevi prezentē ar vārdu Marts. Vēl pēc brītiņa man izveidojas raita saruna ar pāris jaunākiem puišiem, bet tā kā īsti ar mammas sindromu neslimoju, laipni no viņiem atvados. Vēstules pastkastītē birst un birst, kaut gan lielākoties saruna īsti neraisās. Profila statistika vienā vakarā saskaita līdz pat 100 apmeklētājiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.