
Foto – Aija Geida
Saulespuķu sēkliņu konfektes – bērni novērtēs 0
Sastāvdaļas
• 200 g saulespuķu sēklu • 200 g cukura • 380 g piena • 45 g sviesta
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
12 lietas, ko sievietes slepeni dara, bet nekad to neatzīst
4
Svaigi tie ir daudz veselīgāki: pieci dārzeņi, kurus pirms lietošanas uzturā nevajadzētu termiski apstrādāt
“Šodien saņēmu algu, vakarā jau puses nav, jāņem kredīts!” Latviete atklāj patieso situāciju, kā šobrīd lielākā daļa no mums dzīvo
12
Uz sausas pannas apgrauzdē saulespuķu sēklas, līdz tās zeltaini brūnas un sāk patīkami smaržot. Pielej pienu, pievieno cukuru un sviestu, uzvāra. Samazina uguni uz vidēji mazu un maisot karsē masu, līdz tā atlec no pannas malām un kļūst tumīga. Pannu noņem no uguns un masu salej veidnē, lai atdziest. Sagriež mazos gabaliņos.