
Foto – Aija Geida
Saulespuķu sēkliņu konfektes – bērni novērtēs 0
Sastāvdaļas
• 200 g saulespuķu sēklu • 200 g cukura • 380 g piena • 45 g sviesta
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek?
2
Kuru zivi nedrīkst ēst kopā ar ādu: eksperts nosauc sugas un brīdina par sekām
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Uz sausas pannas apgrauzdē saulespuķu sēklas, līdz tās zeltaini brūnas un sāk patīkami smaržot. Pielej pienu, pievieno cukuru un sviestu, uzvāra. Samazina uguni uz vidēji mazu un maisot karsē masu, līdz tā atlec no pannas malām un kļūst tumīga. Pannu noņem no uguns un masu salej veidnē, lai atdziest. Sagriež mazos gabaliņos.