Foto – Aija Geida
Saulespuķu sēkliņu konfektes – bērni novērtēs 0
Sastāvdaļas
• 200 g saulespuķu sēklu • 200 g cukura • 380 g piena • 45 g sviesta
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
No Auna drosmes līdz Zivju intuīcijai. Pasaki, kas esi pēc horoskopa, un mēs pateiksim, kādas īpašības tev “nāk līdzi pūrā”!
Ir ielikti labi pamati, lai mēs kļūtu par nāciju ar šķībākajiem zobiem – Latvijā, iespējams, darbojas “ortodontu kartelis”
Balodis: Lielākas šausmas ir grūti iedomāties. Es domāju, ka mēs atrodamies kaut kur tuvu Trešajam pasaules karam
Uz sausas pannas apgrauzdē saulespuķu sēklas, līdz tās zeltaini brūnas un sāk patīkami smaržot. Pielej pienu, pievieno cukuru un sviestu, uzvāra. Samazina uguni uz vidēji mazu un maisot karsē masu, līdz tā atlec no pannas malām un kļūst tumīga. Pannu noņem no uguns un masu salej veidnē, lai atdziest. Sagriež mazos gabaliņos.



