“Sautējumi: no garda cepeša līdz ragū” 1

Iznākusi recepšu grāmata “Sautējumi: no garda cepeša līdz ragū”.

Reklāma
Reklāma
“Gaidīja vilcienu un strauji izmetās tam priekšā…” Notikusi letāla sadursme starp vilcienu un jaunu vīrieti 2
“Ko tālāk? Jāņi – šašlika svētki?” Soctīklos uzvirmo neapmierinātība par dzirdēto 18. novembra koncertā pie Brīvības pieminekļa
Kokteilis
“Mazgājamies un sapošamies kā uz miršanu!” Latviešu astrologs skaidro, ko darīt Nāves Mēness dienās – šodien un rīt
Lasīt citas ziņas

Sautējumu pasaule ir tik daudzpusīga, ka ikviens tajā atradīs ko sev piemērotu. Vai tas būtu kalmāra podiņš ar tomātiem vai mežacūkas lāpstiņa armaņjaka mērcē, tofu cepetis ar sēnēm un rīsiem vai tītara rulete ar cigoriņiem, tunča gulašs ar kartupeļiem vai dārzeņu karijs ar kāļiem – viss garšos lieliski!

Sāciet tik baudīt!

Citas sērijas “Ātri, lēti, gardi” : “Mērces un piedevas”, “Ātrās kūkas”, “Ģimenes virtuve”, “Smūtiji”, “Veģetārā virtuve”.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.