Foto-Shutterstock

Sautētas pupiņas tomātu mērcē 0

Pupiņas ir unikāls viegli pārstrādājamu olbaltumvielu avots. Šī recepte būs tieši laikā tiem, kas savā uzturā nedrīkst vai negrib lietot gaļu.

Reklāma
Reklāma
Kremlī aug panika: augsta līmeņa amatpersona atzīst, ka valsts ir tuvu pilsoņu karam
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
Rozenvalds: “Kariņš bezsamaņā lido no vienas vietas uz otru, nemaz nezinot, kāda veidā viņš tur ir nokļuvis un cik tas maksā?”
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – glāze pupiņu, 1 sīpols, 1 burkāns, 4 ēdamkarotes tomātu pastas, 4 ēdamkarotes augu eļļas, pipari, sāls.

Pagatavošana. Pupiņas uz nakti iemērkt aukstā ūdenī, pēc tam 1 – 1,5 stundas vārīt, 15 – 20 minūtes pirms vārīšanas beigām pievienot sāli. Uz pāris stundām atstāt pupiņas tajā pašā ūdenī, kurā vārījās. Pēc tam ar caurduri tās notecināt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz sakarsētas pannas eļļā apcept sagrieztu sīpolu un sarīvētu burkānu, cept 4 – 5 minūtes. Pievienot novārītās pupiņas un tomātu pastu, pievienot sāli un piparus pēc garšas. Visu pāris minūtes sautēt.

Pasniegt pupiņas ieteicams karstas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.