Foto-Shutterstock

Sautētas pupiņas tomātu mērcē 0

Pupiņas ir unikāls viegli pārstrādājamu olbaltumvielu avots. Šī recepte būs tieši laikā tiem, kas savā uzturā nedrīkst vai negrib lietot gaļu.

Reklāma
Reklāma
Ukraiņi pārraksta kara vēsturi – šo gadījumu analizē militāristi visā pasaulē. Vai tā ir revolūcija militāro tehnoloģiju jomā?
Var būtiski uzlabot veselību: nosaukti 10 augi un garšvielas, kas dara teju brīnumus
Veselam
Atkal un atkal skrien pačurāt? 6 iespējamie iemesli, kāpēc jums bieži vajag doties uz tualeti 1
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – glāze pupiņu, 1 sīpols, 1 burkāns, 4 ēdamkarotes tomātu pastas, 4 ēdamkarotes augu eļļas, pipari, sāls.

Pagatavošana. Pupiņas uz nakti iemērkt aukstā ūdenī, pēc tam 1 – 1,5 stundas vārīt, 15 – 20 minūtes pirms vārīšanas beigām pievienot sāli. Uz pāris stundām atstāt pupiņas tajā pašā ūdenī, kurā vārījās. Pēc tam ar caurduri tās notecināt.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz sakarsētas pannas eļļā apcept sagrieztu sīpolu un sarīvētu burkānu, cept 4 – 5 minūtes. Pievienot novārītās pupiņas un tomātu pastu, pievienot sāli un piparus pēc garšas. Visu pāris minūtes sautēt.

Pasniegt pupiņas ieteicams karstas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.