Foto – Valts Kleins

Ģimene 6

Ģimene – Helēna, Aleksa, Sofija, Herberts un vīrs Andris Ozols.

Mūsu kopīgie brīvdienu rīti ar pankūkām vai auzu pārslu biezputru. Šis rituāls man ir ļoti mīļš un svarīgs. Tās ir manas laimīgākās stundas. Šie rīti ir vienīgā reize, kad skatos LTV1 un varu novērtēt, ka tā kļuvusi kvalitatīvāka – ģimenes TV brīvdienu rītos, fonā iet “Kas te? Es te!” un citi raidījumi. Nekā nedarīšanas prieks jeb itāļu valodā “dulce de fajate” – tas ir ļoti svarīgi un vērtīgi.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Māja nav nekāda māja, ja nenāk ciemiņi. Pie mums bieži ciemojas šahisti un mūsu draugi. Viņi šeit jūtas labi un atzīst, ka pie mums ir mājīgi. Jo šeit ir dzīvība un bērni un nekas nav striktā un ideālā kārtībā. Toties ir iespēja kaut ko garšīgu pagatavot. Andris gatavo četrus ēdienus. Viņš mani savaldzināja ar spageti, tomātu mērci un mocarellas sieru ar tomātu salātiem. Tas ir viņa ekskluzīvais ēdiens. Tagad viņš izkopis smalku auzu pārslu biezputras vārīšanas metodi. Es nemāku pieliet pienu tik pareizi, lai putrai būtu ideāls sulīgums. Un jaunā lieta – Andris ir iemācījies pagatavot un mūs lutina ar tartaru. Pārējos ēdienus gatavoju es.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.