Foto – Timurs Subhankulovs

– Sociālajos tīklos esat ļoti skarbi izteicies par televīziju kopumā. 1


– Varbūt mana nostāja izriet no televīzijas situācijas Lietuvā. Šovu un daudzu raidījumu kvalitātes latiņa diemžēl ir ļoti zema, “zilo ekrānu” piedāvājums vājš. Bet raidījumu veidotāji diezgan ciniski spriež, nekas, tā pa fikso trijās dienās uzcepsim seriāliņu, kādu stulbu raidījumiņu, gan jau trulā tauta sagremos, nav ko cepties, tērēt nervus, laiku un naudu. Un vēl tiek apgalvots, ka publika jau neko augstvērtīgāku neprasa. Tā nav taisnība. Protams, cilvēka dabā ir uzjautrināties par muļķīgiem jociņiem, taču, ja lielākajā sabiedriskajā kanālā katru svētdienu rādīs filmu kā ziepju burbuli un tas notiks divus gadus no vietas, esmu pārliecināts, būs tādi, kam šī haltūra liksies augstvērtīgs darbs, kura dēļ vērts pakārtot savu dzīvi. Esmu pret izdabāšanu publikai, tādēļ personiski no televizora turos tā patālāk (pasmaida).

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Didrihsones sekotāji viņai sagādājuši nepatīkamu pārsteigumu: “Es tiešām nezināju, ka kāds to var izdarīt…”
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 28
RAKSTA REDAKTORS
“Kad viņa piedzima, es uzreiz sapratu, ka kaut kas nav kārtībā” – 4 bērnu ģimeni no Jēkabpils neveiksmes vajā viena pēc otras 49
Lasīt citas ziņas

– Raidījumu veidotāji balstoties uz reitingu analīzēm. Un tad sāk valdīt princips – par naudu pat velns danco.

– No vienas puses, ir nauda, bet no otras – sirdsapziņa. Naudu var pelnīt arī citādi. Piemēram, mana dzīvesbiedre, dziedātāja Jurga Šeduikīte piedalās televīzijas šovā “Zelta balss”, kur profesionāļi sacenšas dažādos mūzikas stilos. Pie šī projekta mēs abi ļoti daudz strādājam, veidojam labu, kvalitatīvu raidījumu. Varu to apgalvot, jo cilvēki internetā sūta paldies, guvuši emocionālu gandarījumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

– Pēc kādiem kritērijiem atšķirt izdabāšanu publikai no augstvērtīga šova vai cita raidījuma?

– Mans pirmais kritērijs – cik tev svarīgs darāmais. Attieksmi vienmēr var just. Ja ekrānā parādās raidījuma vadītājs ar nenogurstoši platu, formālu smaidu un valšķīgu uzrunu “mīļais skatītāj”, tūlīt redzi – dveš rutīna un vienīgais raidījuma mērķis tā veidotājiem ir saņemt apsolītos divsimt eiro. Mans otrais kritērijs ir cieņa kā pret sevi, raidījuma veidotāju, tā cilvēkiem, kam tas domāts. Manuprāt, medijos trūkst respekta pret cilvēku. Pār tevi var izliet mēslu spaini un pēc tam pasmieties, tas taču bija joks, ha, ha, cik jauki… Bet kāds par to raud.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.