Sēņu pastēte – delikatese gardēžiem 2

Sastāvdaļas – 300 g šampinjonu, sīpols, 2 ēdamkarotes krējuma, 2 ēdamkarotes kausētā siera, sviests cepšanai, sāls un pipari pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Tavs zodiakālā apļa sargeņģelis. Ar kādiem talantiem viņš tevi apveltījis? 6
Ko mamma tev nestāstīja jeb 8 personīgās higiēnas kļūdas, kuras pieļauj gandrīz ikviens 11
Kokteilis
Bijušais Saeimas deputāts atklāj, kādu algu saņem, karojot Ukrainas armijā
Lasīt citas ziņas

Sēnes un sīpolu notīra un sagriež gabaliņos. Pannā sviestiņā apcep sēnes un sīpolus. Kad izsautējas viss šķidrums, pannā pievieno krējumu un pāris minūtes visu pasautē. Pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Kad viss ir gatavs, masu liek blenderī, pievieno kausēto sieru un visu sablendē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lai garša būtu pikantāka, var pievienot nedaudz meža sēnes vai svaigus zaļumus.

Pastēti pasniedz uz maizītes vai arī pildītu pankūkās.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.