Sēņu tūtiņas 0

Šis ēdiens ir labs gan ikdienā, gan arī svētku reizē. Ar šādām tūtiņām var lieliski papildināt svētku galdu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – kārtainā mīkla, 5 kartupeļi, 2 sīpoli, 200 g kaltētu sēņu (var izmantot arī šampinjonus), 100 g siera, pētersīļi, 2 olas, pipari.

Pagatavošana.

Kaltētās sēnes izmērcē, novāra un nospiež lieko šķidrumu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kartupeļus novāra ar visu mizu, nomizo un sagriež kubiciņos.

Sīpolus sasmalcina un apcep pannā kopā ar sēnēm.

Sieru sarīvē uz rupjas rīves.

Samaisa kopā kartupeļus, sieru, sēnes un piparus pēc garšas.

Atlaidinātu kārtaino mīklu sagriež taisnstūra gabalos.

Olas viegli sakul.

Taisnstūrim iekšējo pusi pārsmērē ar olu, virsū liek pildījumu un saloka kā tūtiņu.

Tūtiņas kārto uz ietaukotas cepamās pannas, pārsmērē ar atlikušo olu un cep 200 grādu karstumā 15 minūtes.

Gatavās tūtiņas rotā ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.