Foto – Fotolia

Meditācija sniedz iespēju ļauties pašapcerei 0

Jo vairāk tu meditēsi, jo lielāki būs uzlabojumi tavā ikdienas dzīvē. Meditācija arī ļaus nodoties pašapcerei jeb pašrefleksijai un priecāties par to, cik tālu tu esi nonācis savā ceļā uz pašaktualizāciju. Refleksija ir svarīga daļa no virzīšanās uz priekšu.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Visiem, kas meklē savu otro pusīti, refleksija ir tas, ka neļaus jums atkal un atkal izdarīt vienas un tās pašas romantiskās kļūdas. Tā arī dos jums iespēju veikt savā dzīvē korekcijas, lai iegūtu perspektīvu un atrastu cilvēku, kas būs jūsu īstais.

Meditācija paaugstina empātiju
Budisma tradīcijās tiek izmantots vārds “Metta”, kas nozīmē mīlošu laipnību, un ar to apzīmē meditāciju, kas fokusējas uz dziļu labdarību un rūpēm par visām dzīvajām būtnēm. Meditācija tev ļaus attīstīt empātiju, kas ir nozīmīga komunikācijas daļa. Bez tās jūsu attiecības būs lemtas neveiksmei.

CITI ŠOBRĪD LASA

Meditācija uzlabo smadzeņu darbību
Ilgstoša vienatne var novest tevi depresīvā noskaņojumā. Optimisms ir viena no lietām, kas izzūd, kad tu ciet no vientulības. Laimīgā kārtā, pavadot meditācijā 30 minūtes dienā, vientulības sajūta sarūk.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.