Foto – Shutterstock

Sezama konfektes – pašu gatavots kārumiņš 0

Sastāvdaļas
• 75 g sezama sēkliņu
• 75 g sausā piena pulvera
• 55 g pūdercukura
• 150 g sviesta

Reklāma
Reklāma
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
Negaidīti atcelts Maestro koncerts… Raimonda Paula ģimene atklāj iemeslu
“Pretīga vieta, tualetes māja…” Cilvēki dalās viedoklī par garāko dzīvojamo ēku Latvijā un Baltijā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pannā ar biezu apakšu uz nelielas uguns izkausē sviestu, pieber sezama sēkliņas un apcep gaiši brūnas (jārīkojas uzmanīgi, lai nepiedeg!). Izslēdz uguni, ielej masu bļodā un atdzesē līdz +25 °C. Pieber sausā piena pulveri, pūdercukuru un samaisa. Lej mazajās silikona veidnītēs vai izklāj pannā un ļauj, lai ledusskapī stundu sacietē, tad sagriež gabaliņos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.