Foto – Shutterstock

Sezama konfektes – pašu gatavots kārumiņš 0

Sastāvdaļas
• 75 g sezama sēkliņu
• 75 g sausā piena pulvera
• 55 g pūdercukura
• 150 g sviesta

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Pannā ar biezu apakšu uz nelielas uguns izkausē sviestu, pieber sezama sēkliņas un apcep gaiši brūnas (jārīkojas uzmanīgi, lai nepiedeg!). Izslēdz uguni, ielej masu bļodā un atdzesē līdz +25 °C. Pieber sausā piena pulveri, pūdercukuru un samaisa. Lej mazajās silikona veidnītēs vai izklāj pannā un ļauj, lai ledusskapī stundu sacietē, tad sagriež gabaliņos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.