Foto – Shutterstock

Sezama sēkliņu kraukšķīgās plāksnītes 0

Sastāvdaļas
• 150 g sezama sēklu
• 1,5 ēdamkarotes cukura sīrupa
• 1,5 ēdamkarotes cukura

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Nācu no pagraba…” Modra kaimiņiene Rasma atklāj liktenīgos notikumus un dalās ar neredzētu foto
Veselam
Kas notiek ar ķermeni, uz 30 dienām pilnībā atsakoties no alkohola?
Viedoklis
Anita Daukšte: Suņu medību nacionālās īpatnības. Par ko liecina reakcija uz notikušo Brunavas pagastā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Cukura sīrupa vietā var izmantot medu.

Iepriekš sagatavo divas cepamā papīra loksnes un mīklas rulli. Katliņā ieber cukuru un ielej sīrupu. Kad šķidrums sāk vārīties, pieber sezamu un uz mazas uguns vāra 5–7 minūtes, līdz sēkliņas sāk patīkami smaržot un kļūst nedaudz brūnākas. Karstu masu lej uz cepamā papīra, otru loksni liek pāri un ar mīklas rulli izrullē pēc iespējas plānāk. Masa ātri sacietē, tāpēc jādarbojas ātri. Kad atdzisusi, sagriež kvadrātiņos.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.