Foto-Aija Geida

Siera standziņas Jāņu vakaram 0

Sastāvdaļas: 100 g auksta sviesta, 180 gramu kviešu miltu, 120 g Krievijas siera, 1∕3 tējkarotes kurkumas, 1 ēdamkarote ķimeņu sēklu, šķipsniņa sāls.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Miltus sajauc ar sāli, kurkumu un ķimenēm. Sviestu sagriež gabaliņos un ieberž miltos. Pievieno uz rupjas rīves sarīvētu sieru un sajauc. Pielej 30 – 40 gramus ūdens un izmīca mīklu. Izrullē un sagriež strēmelītēs. Cep +180 grādos 12 – 14 minūtes. Laba uzkoda pie alus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.