Foto no “Lauku Avīzes” izdevuma “Ģimenes virtuve”

Siera suflē ar Grijēras un Ementāles sieru 0

1. Katliņā izkausē sviestu. Pievieno miltus, apcep, tad pielej pienu un maisot uzvāra. Pieber sāli, piparus, Kajēnas piparus. Ļauj pavārīties divas minūtes, noņem no uguns.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šodien sāksies astronomiskais rudens – 3 zodiaka zīmēm tas nesīs jaunas, negaidītas iespējas
Viņu tur ir simtiem – Putina “ēnu flote” pārpludinājusi Baltijas jūru: krasta apsardze atklāj satraucošas detaļas
“Mēs esam pagodināti!” Kāds jaunais pāris uz kāzām ielūdzis Edgaru Rinkēviču un priecājas, kā viss izvērties 22
Lasīt citas ziņas

2. Cepeškrāsni sakarsē līdz 225 °C. Karstajā krēmā pa vienam pievieno olu dzeltenumus. Iecilā rīvēto Ementāles sieru. Olu baltumiem pieber šķipsniņu sāls, sakuļ stingrās putās, uzmanīgi iecilā olu masā.

3. Masu pilda ietaukotās un ar Grijēras sieru izkaisītās formiņās, cep cepeškrāsnī 25 minūtes. Cepšanas laikā cepeškrāsns durtiņas nevirina, jo suflē var sakristies.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte no no “Lauku Avīzes” izdevuma “Ģimenes virtuve”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.