Foto no “Lauku Avīzes” izdevuma “Ģimenes virtuve”

Siera suflē ar Grijēras un Ementāles sieru 0

1. Katliņā izkausē sviestu. Pievieno miltus, apcep, tad pielej pienu un maisot uzvāra. Pieber sāli, piparus, Kajēnas piparus. Ļauj pavārīties divas minūtes, noņem no uguns.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Receptes
Kuru zivi nedrīkst ēst kopā ar ādu: eksperts nosauc sugas un brīdina par sekām
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Lasīt citas ziņas

2. Cepeškrāsni sakarsē līdz 225 °C. Karstajā krēmā pa vienam pievieno olu dzeltenumus. Iecilā rīvēto Ementāles sieru. Olu baltumiem pieber šķipsniņu sāls, sakuļ stingrās putās, uzmanīgi iecilā olu masā.

3. Masu pilda ietaukotās un ar Grijēras sieru izkaisītās formiņās, cep cepeškrāsnī 25 minūtes. Cepšanas laikā cepeškrāsns durtiņas nevirina, jo suflē var sakristies.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte no no “Lauku Avīzes” izdevuma “Ģimenes virtuve”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.