Foto no “Lauku Avīzes” izdevuma “Ģimenes virtuve”

Siera suflē ar Grijēras un Ementāles sieru 0

1. Katliņā izkausē sviestu. Pievieno miltus, apcep, tad pielej pienu un maisot uzvāra. Pieber sāli, piparus, Kajēnas piparus. Ļauj pavārīties divas minūtes, noņem no uguns.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 skaitļiem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

2. Cepeškrāsni sakarsē līdz 225 °C. Karstajā krēmā pa vienam pievieno olu dzeltenumus. Iecilā rīvēto Ementāles sieru. Olu baltumiem pieber šķipsniņu sāls, sakuļ stingrās putās, uzmanīgi iecilā olu masā.

3. Masu pilda ietaukotās un ar Grijēras sieru izkaisītās formiņās, cep cepeškrāsnī 25 minūtes. Cepšanas laikā cepeškrāsns durtiņas nevirina, jo suflē var sakristies.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte no no “Lauku Avīzes” izdevuma “Ģimenes virtuve”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.