Foto no “Lauku Avīzes” izdevuma “Ģimenes virtuve”

Siera suflē ar Grijēras un Ementāles sieru 0

1. Katliņā izkausē sviestu. Pievieno miltus, apcep, tad pielej pienu un maisot uzvāra. Pieber sāli, piparus, Kajēnas piparus. Ļauj pavārīties divas minūtes, noņem no uguns.

Reklāma
Reklāma
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
Zemnieks atrod 4 miljardu eiro vērtu zelta atradni, bet – paliek tukšā!
Ar viņām ir kā atrasties uz pulvera mucas! Nosauktas sarežģītākās sievietes pēc zodiaka zīmēm 9
Lasīt citas ziņas

2. Cepeškrāsni sakarsē līdz 225 °C. Karstajā krēmā pa vienam pievieno olu dzeltenumus. Iecilā rīvēto Ementāles sieru. Olu baltumiem pieber šķipsniņu sāls, sakuļ stingrās putās, uzmanīgi iecilā olu masā.

3. Masu pilda ietaukotās un ar Grijēras sieru izkaisītās formiņās, cep cepeškrāsnī 25 minūtes. Cepšanas laikā cepeškrāsns durtiņas nevirina, jo suflē var sakristies.

CITI ŠOBRĪD LASA

Recepte no no “Lauku Avīzes” izdevuma “Ģimenes virtuve”

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.