Foto: Aija Geida

Siera un dižķiploka maizītes 0

Sastāvdaļas
• Franču bagete
• 3 ziloņķiploka daiviņas
• 100 g mīksta sviesta
• 75 g Krievijas siera
• 75 g Mozzarella siera
• Sauja bazilika lapiņu
• ¼ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Veselam
Eksperti atklāj 5 uztura bagātinātājus, kuri šoruden glābs tavu imunitāti: nē, sarakstā nav D vitamīna
Šāds skats vērojams ilgu laiku… Saeimas ārkārtas sēdē redzamā deputātu attieksme “izsit korķus”
“Man riebjas veids, kā to pasākumu ir sačakarējuši” – karstā reportāža no soctīkliem par Doma laukumā notiekošo 44
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Abu veidu sierus smalki sarīvē. Ķiplokus smalki sakapā un samaisa ar mīkstu sviestu. Bazilika lapiņas sakapā ar lielu nazi. Visas sastāvdaļas samaisa ar karoti, līdz tās vienmērīgi sajaukušās. Garo bageti gareniski pārgriež uz pusēm. Ar karoti abās daļās ieziež siera un ķiploka masu. Maizi sagriež biezās šķēlēs un cep +180 °C aptuveni 10–15 minūtes, līdz tās kļūst zeltaini brūnas.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.