Foto-vkusnodoma.net

Siera uzkoda ar čipsiem 0

Sastāvdaļas – pēc iespējas platāki kartupeļu čipsi, 100 g puscieta vai cieta siera, 300 g tomātu, 2 ķiploka daiviņas, majonēze, zaļumi pēc garšas, olīvas rotāšanai.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Vispirms smalki sagriež tomātus. Ja tomāti ir pārāk sulīgi, radušos šķidrumu nolej. Sasmalcina zaļumus.

Uz smalkas rīves sarīvē sieru. Kopā samaisa sieru, tomātus un zaļumus. Pievieno izspiestas ķiploka daiviņas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno majonēzi un visu rūpīgi samaisa. Iegūto masu liek uz čipsiem, veidojot laiviņas. Visu rotā ar olīvām.

Padoms.

Tā kā čipsi ļoti ātri izmirkst un sāk izjukt, ieteicams pildījumu likt uz čipsiem tieši pirms pasniegšanas uz galda. Pildījumu var arī ievietot salāttraukā un novietot blakus čipsiem, lai viesi paši liek to virsū.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.