
Foto-Anda Krauze
Siera uzkoda pie alus 0
Sastāvdaļas: siera picas mīkla, asā tomātu mērce, rīvēts siers, ķiploki.
Reklāma
Reklāma
Kā gatavot?
“50 tūkstoši cilvēku un hītu nav! Un tie sadzērušies fani!” “Prāta Vētras” koncerta apmeklētāji izsakās par lielkoncertu Mežaparkā
Pēc Ukrainas dronu trieciena Baltijas jūras ostā aizdegas naftas rūpnīca
Cilvēkiem, kas dzimuši šajos četros datumos, piemīt īpaša spēja dziedināt citus
Siera picas mīklu izveltnē, noziež ar tomātu mērci, uzbārsta sarīvētu sieru un uzspiež ķiploku. Mīklu sarullē, sagriež šķēlītēs un veido nelielas maizītes. Cep cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā.
Gatavoja “Index Cafe” pavāre Astrīda Čeppe