Siera zupiņa ar frikadelēm 0

Sastāvdaļas – 400–500 g liellopu maltās gaļas, ola, 2 sīpoli, burkāns, 300 g kausēta siera, 5–6 vidēji kartupeļi, sāls, garšvielas, lauru lapa, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Pieci labākie ministri, kādi Latvijā bijuši kopš neatkarības atjaunošanas – viņi būtiski mainījuši mūsu valsti 1
Kokteilis
TESTS. Kas tev šobrīd visvairāk vajadzīgs? Vēstulē, kuru izvēlēsies, ir Visuma atbilde tev
TV24
Slaidiņš: “Lai kā mūsu politiķi negribētu to atzīt, bet Latvijas pierobeža ir Padomju Latvija”
Lasīt citas ziņas

Sīpolus sagriež mazos gabaliņos un uz pannas augu eļļā apcep zeltainus.

Maltajai gaļai pievieno sāli, piparus, vienu olu, pusi no saceptajiem sīpoliem. Samaisa kārtīgi un veido nelielas frikadelītes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Burkānu sarīvē ar rīvi un apcep augu eļļā.

Katliņā ar ūdeni liek apceptos sīpolus un burkānus, pievieno sāli. Visu uzvāra.

Zupiņā liek sagatavotās frikadeles. Tikmēr mizo kartupeļus un sagriež tos nelielos gabaliņos.

Pēc 5–7 minūtēm zupai pievieno sagrieztos kartupeļus, lauru lapu un garšvielas pēc vēlmēm.

Kad kartupeļi ir mīksti, zupai pievieno sieru, kārtīgi maisa, lai siers izkūst.

Pēc 3 minūtēm pievieno zaļumus.

Zupiņa gatava.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.