Publicitātes foto

Pašu gatavotas sinepes – ar sīpoliem, āboliem, bumbieriem 0

Visbiežāk sieru ēdam ar maizi, augļiem un dārzeņiem, medu, dažādām mērcēm, bet var arī baudīt ar sinepēm. Un ne jau ar mums labi zināmajām krievu vai Dižonas sinepēm, bet gan diezgan eksotiskām.

Reklāma
Reklāma

Ceptu saldo sīpolu sinepes ar timiānu

• Saldie sīpoli

• Timiāns

• Cukurs

• Dižonas sinepes

• Olīveļļa

• Sāls

Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
Lasīt citas ziņas

Saldos sīpolus nomizo, sagriež lielos kubiciņos, pievieno timiānu, cukuru, olīveļļu, viegli samaisa, ietin folijā. Liek cepešpannā, kurā ieliets ūdens, un cep +170 °C, kamēr mīksti. Tad sablendē, izberž caur sietu un pievieno sinepes.

Bumbieru sinepes ar kurkumu

• Bumbieri

• Brūnais cukurs

• Sinepju sēklas

• Kurkuma

• Šalotes sīpoli

• Olīveļļa

Sīpolus smalki sakapā, apcep olīveļļā, pievieno kubiciņos sagrieztus bumbierus, kurkumu un brūno cukuru, var pieliet nedaudz ābolu sulas. Visu sautē uz nelielas uguns, kamēr mīksti. Masu sablendē un iemaisa sinepju sēklas.

Ceptu ābolu un rozmarīna sinepes

• Āboli

• Rozmarīns

• Dižonas sinepes bez graudiem

• Cukurs

• Šalotes sīpoli

• Olīveļļa

• Ābolu sula

CITI ŠOBRĪD LASA

Ābolus nomizo, izņem serdi, uzber cukuru un cep cepeškrāsnī, kamēr mīksti. Šalotes sīpolus smalki sakapā, apcep olīveļļā, pievieno ābolu masu un sulu un sautē uz nelielas uguns. Pēc tam sablendē, izberž caur sietu un pievieno sakapātu rozmarīnu un sinepes.

Mango sinepes ar medu

• Mango

• Medus

• Dižonas sinepes bez sēklām

• Apelsīns

• Šalotes sīpoli

• Čili

Sīpolus sakapā un apcep olīveļļā, pievieno sagrieztu mango, apelsīna mizu un apelsīna sulu, čili. Visu sablendē, izberž caur sietu un pievieno sinepes.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.