Foto – Anda Krauze

Vienkārša uzstādīšana 0


Šādai apkurei nepieciešamo grīdlīstu kopējo garumu nosaka kā parasti – atkarībā no sildelementa jaudas un telpas platības. Piemēram, 20 m2 istabai, kur vēlamā jauda ir 2 kW, pietiek pat ar 8–9 m vienlaidus radiatora. To nogriezt var jebkurā vietā, attiecīgi savienojot abas vara caurulītes, bet izstarojošais panelis jeb pati grīdlīste, kas pieejama jebkurā krāsu tonī, dekoratīvos nolūkos teorētiski ir vajadzīga visam perimetram, izņemot, protams, durvju ailas. Attapīgi saimnieki šādās situācijās palūdz galdniekam tukšajiem posmiem izgatavot daudz lētākus koka vizuālos līdziniekus! Arī aiz masīvām mēbelēm sildošās grīdlīstes nav jēgas likt, toties, piemēram, virtuvē tās var izvilkt gar iebūvēto skapīšu cokoliem, sagādājot īpašu baudu visiem, kas darbojas pie plīts. Sistēma ir pietiekami elastīga, iespējami pat liekti rādiusi. Uzstādīšana un pieslēgšana esošajai apkures sistēmai ir elementāra – vajadzīgi tikai cauruļu pārejas elementi no lielākā ¾ collas uz mazāko ½ collas diametru.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
Kokteilis
12 biežāk sastopamie ģimenes locekļu tipi. Noskaidro, pie kura piederi tu!
VIDEO. Latviešu puisis Zigmunds kopā ar māti nolēmuši pārcelties uz Baltkrieviju un iegādāties tur īpašumu: “Meklēs labāku dzīvi” 314
Lasīt citas ziņas
Thermodul darbojas ne tikai ar ūdeni, bet arī elektrību, jo starp caurulītēm vēl ir mazāka ligzda strāvas (tena) pievienošanai. Šī iespēja ir būtiska pavasara un rudens periodos, kad dzīvokļus vairs vai vēl centralizēti neapkurina.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.