Foto – Aija Geida

Siltais ingvera dzēriens ar piparmētru un apelsīnu 0

Sastāvdaļas
• liels, sulīgs apelsīns
• citrons
• 3 kardamona pākstis
• 2–3 ēdamkarotes medus
• 2 ēdamkarotes rīvēta ingvera
• 2 piparmētras zariņi

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
TESTS. Kas tev šobrīd visvairāk vajadzīgs? Vēstulē, kuru izvēlēsies, ir Visuma atbilde tev
Pieci labākie ministri, kādi Latvijā bijuši kopš neatkarības atjaunošanas – viņi būtiski mainījuši mūsu valsti 1
TV24
Slaidiņš: “Lai kā mūsu politiķi negribētu to atzīt, bet Latvijas pierobeža ir Padomju Latvija”
Lasīt citas ziņas

No apelsīna un citrona izspiež sulu. Smalki sagrieztus piparmētras zariņus, kardamona pākstis un ingveru saberž piestā. Liek karstumizturīgā traukā un pārlej ar 700 ml karsta ūdens. Ļauj 15 minūtes ievilkties, pēc tam nokāš. Dzērienam pievieno sulu no citrona un apelsīna, medu vai cukura sīrupu. Pasniedz siltu ar citrona un apelsīna šķēlītēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.