Valda Semjonova foto

Siltie vasaras salāti 0

SASTĀVDAĻAS Nelieli jaunie dārzeņi – cukīni, baklažāni, burkāni, puravi –, gailenes, ķiršu tomāti, rukola, Parmezāna siers, graudu maize, olīveļļa, sāls, malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
3 horoskopa zīmes, ko visi mīl – viņi izceļas ar īpašu harismu un siltu enerģiju
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Mājas
FOTO. Mežaparkā par 1,4 miljoniem tiek pārdota māja, kas pārsteidz ar arhitektūru un ne tikai…
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Mazus cukīni, baklažānus, burkāniņus un puravus apslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un maltiem melnajiem pipariem, ievieto sakarsētā cepeškrāsnī. Ja vēlas, lai dārzeņi saglabā kraukšķīgumu, cep 2 līdz 3 min, ja vēlas, lai tie labāk izcepušies – 5 līdz 8 min. Pannā olīveļļā apcep gailenes. Pēc tam apceptos dārzeņus un gailenes, kamēr viss silts, sajauc ar rukolu un ķiršu tomātiņiem. Apslaka ar olīveļļu, ja vēlas – papildina ar kādu pikantu veikalā nopērkamu salātu mērci. Pārkaisa ar rīvētu Parmezāna sieru, pievieno graudu maizes grauzdiņus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.