Valda Semjonova foto

Siltie vasaras salāti 0

SASTĀVDAĻAS Nelieli jaunie dārzeņi – cukīni, baklažāni, burkāni, puravi –, gailenes, ķiršu tomāti, rukola, Parmezāna siers, graudu maize, olīveļļa, sāls, malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Mazus cukīni, baklažānus, burkāniņus un puravus apslaka ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un maltiem melnajiem pipariem, ievieto sakarsētā cepeškrāsnī. Ja vēlas, lai dārzeņi saglabā kraukšķīgumu, cep 2 līdz 3 min, ja vēlas, lai tie labāk izcepušies – 5 līdz 8 min. Pannā olīveļļā apcep gailenes. Pēc tam apceptos dārzeņus un gailenes, kamēr viss silts, sajauc ar rukolu un ķiršu tomātiņiem. Apslaka ar olīveļļu, ja vēlas – papildina ar kādu pikantu veikalā nopērkamu salātu mērci. Pārkaisa ar rīvētu Parmezāna sieru, pievieno graudu maizes grauzdiņus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.