Foto – Aija Geida

Siltie zirnīšu–griķu salāti ar kukurūzu 0

Sastāvdaļas
• 200 g griķu
• 600 ml ūdens
• 200 g konservētu zaļo zirnīšu
• 150 g konservētas kukurūzas
• 2 ēdamkarotes augu eļļas
• ¼ tējkarotes asās paprikas pulvera
• ⅓ tējkarotes maltu melno piparu
• 3 ēdamkarotes sakapātu lociņu
• ⅔ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Krimināls
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu 13
RAKSTA REDAKTORS
“Šķita, ka trakākais nu jau aiz muguras…” Auto “ideālā stāvoklī” jeb pirkums, kas pārvērtās par mācību mūžam
Kārlis Streips: Manās acīs Kārļa Ulmaņa lielākais grēks bija lēmums Latvijas neatkarību atdot ienaidniekam bez neviena šāviņa
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katliņā ieber griķus, pielej karstu ūdeni un vāra 3–5 minūtes. Noslēdz uguni, uzliek katlam vāku un atstāj uz 10 minūtēm, lai griķi piebriest. Pannā uzkarsē augu eļļu, pievieno kukurūzu, zaļos zirnīšus, garšvielas, sāli un apcep. Pieber izvārītus griķus un vēl nedaudz apcep. Saliek trauciņos, pārkaisa ar zaļumiem un pasniedz siltus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.