Sīpolu gredzeni čipsu mētelītī 0

Sastāvdaļas – 3 sīpoli, 6 ēdamkarotes kausēta siera, 3 olas, 6 ēdamkarotes miltu, čipsu paciņa, malti melnie pipari un sāls.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Krimināls
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu 13
RAKSTA REDAKTORS
“Šķita, ka trakākais nu jau aiz muguras…” Auto “ideālā stāvoklī” jeb pirkums, kas pārvērtās par mācību mūžam
“Zīdainis atrasts ietīts dvielī, melnā atkritumu maisā skapī” – policija arestē studenti, kas slēpusi mirušu jaundzimušo
Lasīt citas ziņas

Mīklai ņem olas un kausēto sieru, sablenderē. Pievieno nedaudz miltus un rūpīgi samaisa.

Atsevišķā traukā samaisa miltus (6 ēdamkarotes) ar sāli un pipariem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Čipsus iepakojumā sasmalcina, tad pārber dziļākā traukā.

Sīpolus sagriež gredzenos (0,5 cm biezumā).

Katru sīpola gredzenu apvārta miltu maisījumā, tad siera mērcītē un beidzot iemērc sasmalcinātajos čipsos.

Sagatavotos gredzenus liek uz cepešpannas. Cep 190 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 10 minūtes.

Pasniedz ar savu iemīļoto mērcīti.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.