Sīpolu pīrāgs – aromātisks un maigs gardums 0

Sastāvdaļas – 700 – 800 g sīpolu, 150 g margarīna, 150 g cieta siera, 3 olas, 2 glāzes krējuma, 1,5 glāzes miltu, tējkarote malta muskatrieksta, 1/2 tējkarotes sodas, sāls.

Pagatavošana.

Ultimāts Eiropai: ASV pieprasa līdz 2027. gadam pārņemt lielāko daļu NATO aizsardzības atbildības 22
Kokteilis
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis 3
Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Lasīt citas ziņas

Traukā sajauc izsijātus miltus ar izkausētu, bet ne karstu margarīnu, 4 ēdamkarotēm krējuma. Pievieno sodu un sāli un samaisa mīklu. Tai jābūt elastīgai, maigai un nelīpošai.

Sīpolus notīra, sagriež ceturtdaļriņķos, pannā augu eļļā apcep, līdz tie ir mīksti. Pievieno muskatriekstu, sāli un piparus pēc garšas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mīklu izrullē un liek ietaukotā veidnē. Virsū liek apceptos sīpolus.

Olas ar atlikušo krējumu sakuļ, uzlej uz sīpoliem. Virsū uzkaisa sarīvētu sieru.

Pīrāgu cep 200 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram pusstundu, līdz izveidojas brūngana garoziņa.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.