Foto – Valdis Semjonovs

Skābeņu un spinātu krēmzupa ar tomātiem
 0

Sastāvdaļas: 60 g skābeņu,
 60 g spinātu,
 1 kartupelis,
 30 g puravu (baltā daļa),
 1 daiviņa ķiploka,
 sāls,
 pipari,
 10 g baltvīna,
 30 g rīvēta siera,
 puse tomāta,
 olīveļļa,
 100 g dārzeņu buljona.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
Cilvēki, kas dzimuši šajos 4 datumos, uz Zemes nav pirmo reizi
Kokteilis
Svariem visvairāk veicas janvārī, bet Auniem – oktobrī: katras zodiaka zīmes veiksmīgākais gada mēnesis
Veselam
Kāpēc pāri šķiras pēc gadiem ilgas kopdzīves: 10 biežākie iemesli
Lasīt citas ziņas

Puravus un ķiplociņu apcep olīveļļā, pievieno kartupeļus, dārzeņu buljonu un sautē mīkstus. Pieliek spinātus, skābenes un nedaudz pavāra. Visu sablendē viendabīgā masā. Tomātu applaucē, noņem miziņu, sagriež gabaliņos. Šķīvī lej zupu, liek tomātu gabaliņu, pārber ar rīvētu sieru. Var pasniegt arī ar tvaicētiem zivs gabaliņiem.


Ēdienu receptes piedāvā viesnīcas “Avalon” restorāna šefpavāre Dace Gribuste.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.