Skaisti, gardi un sātīgi salāti “Pavasara diena” 0

Sastāvdaļas – 300 g vistas filejas, 3 olas, 400 g kartupeļu, 300 g burkānu, 200 g marinētu šampinjonu, puravs, sāls un majonēze.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā 134
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Kartupeļus un burkānus novāra mīkstus, atdzesē un notīra.

Vistas fileju novāra līdz gatavībai (apmēram 20 minūtes). Izvāra olas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Varītos kartupeļus sarīvē uz smalkas rīves. Burkānus sarīvē uz smalkas rīves citā traukā.

Fileju smalki sagriež.

Vārītas olas sarīvē uz smalkas rīves.

Sēnes sagriež mazos gabaliņos. Puravu sagriež plānos pusriņķos.

Salātu trauka apakšā liek kartupeļu slāni, mazliet pārkaisa ar sāli un pārsmērē ar majonēzi.

Virsū liek kārtu ar sēnēm, pārsmērē ar majonēzi.

Uz sēnēm liek burkānu slāni, pa virsu majonēzi.

Virsū liek filejas kārtu, mazliet pārkaisa ar sāli un pārsmērē ar majonēzi.

Uz filejas liek purava riņķīšu slāni, pašā augšā liek kārtu ar olām. Mazliet uzkaisa sāli. Rotā ar zaļumiem.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.