Foto – Anda Krauze

Šķelto zirnīšu biezputra. Iesaka “Misters Latvija” Kristaps Vilde 0

Sastāvdaļas
Šķeltie zirņi – 250 grami
Kūpināta paprika
Piri piri garšvielu maisījums
Himalaju sāls
Grauzdētas ķirbju sēklas
Sezama sēklas
Dilles
Lociņi
Baziliks

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vāra tik ilgi, līdz zirņi paši sāk šķīst ārā, šajā brīdī aktīvi jāmaisa, lai tie nepiedeg.
Masu ar pievienoto papriku sablenderē, pievieno dažādas grauzdētās sēkliņas, garšvielas.
Dekorē ar baziliku, pasniedz karstu – var ar grauzdētu maizi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.