
Foto – Anda Krauze
Šķelto zirnīšu biezputra. Iesaka “Misters Latvija” Kristaps Vilde 0
Sastāvdaļas
Šķeltie zirņi – 250 grami
Kūpināta paprika
Piri piri garšvielu maisījums
Himalaju sāls
Grauzdētas ķirbju sēklas
Sezama sēklas
Dilles
Lociņi
Baziliks
Reklāma
Reklāma
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Putina nākamais mērķis: militārais eksperts atklāj, kur ienaidnieks plāno ofensīvu
2
Pagatavošana.
Vāra tik ilgi, līdz zirņi paši sāk šķīst ārā, šajā brīdī aktīvi jāmaisa, lai tie nepiedeg.
Masu ar pievienoto papriku sablenderē, pievieno dažādas grauzdētās sēkliņas, garšvielas.
Dekorē ar baziliku, pasniedz karstu – var ar grauzdētu maizi.