Foto – Anda Krauze

Šķelto zirnīšu biezputra. Iesaka “Misters Latvija” Kristaps Vilde 0

Sastāvdaļas
Šķeltie zirņi – 250 grami
Kūpināta paprika
Piri piri garšvielu maisījums
Himalaju sāls
Grauzdētas ķirbju sēklas
Sezama sēklas
Dilles
Lociņi
Baziliks

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vāra tik ilgi, līdz zirņi paši sāk šķīst ārā, šajā brīdī aktīvi jāmaisa, lai tie nepiedeg.
Masu ar pievienoto papriku sablenderē, pievieno dažādas grauzdētās sēkliņas, garšvielas.
Dekorē ar baziliku, pasniedz karstu – var ar grauzdētu maizi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.