Skumbrija sinepju mērcē. Burtiski kūst mutē! 0

Sastāvdaļas
2 skumbrijas
sīpols
2 ēdamkarotes majonēzes
3 ēdamkarotes sojas mērces
2 ēdamkarotes sinepju
zaļumi pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Burvīgi pēc dabas! Tie, kas dzimuši šajos datumos, viegli iegūst to, ko vēlas
“Baisi izkāmējusi, pārgurusi, nošņurkusi nelaimes čupiņa!” mammas dalās pieredzē, kādā stāvoklī bērni atbraukuši no Dziesmu svētkiem 163
“Tas ļoti traucēja!” Koncerta apmeklētāji aicina svētkos iedalīt īpašas vietas lielākajiem staigātājiem
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Skumbriju notīra, izķidā, kārtīgi nomazgā un sadala porciju gabaliņos.
Sīpolu sagriež pusapļos.
Sagatavo mērci – sinepes, majonēzi un sojas mērci samaisa viendabīgā masā. Sāli nevajag pievienot.
Mērcē liek sīpolus un sagrieztos skumbrijas gabalus. Kārtīgi visu samaisa. Ļauj stāvēt 30 minūtes, lai kārtīgi iemarinētos.
Zivi liek cepamajā traukā un cep 170 grādu karstumā apmēram 20-30 minūtes. Pagaidiet, kamēr skumbrija viegli apbrūnēs.
Gatavs! Neaizmirstiet pievienot zaļumus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.