Skumbrija sinepju mērcē. Burtiski kūst mutē! 0

Sastāvdaļas
2 skumbrijas
sīpols
2 ēdamkarotes majonēzes
3 ēdamkarotes sojas mērces
2 ēdamkarotes sinepju
zaļumi pēc garšas

Kokteilis
Šīs 5 horoskopa zīmes ir vislielākās intrigu vērpējas un svēti tic sazvērestībām
TV24
“Cik ilgi mēs ļausim mūsu augstskolām, sēžot zem NATO lietussarga, šādā veidā pelnīt?” Bērziņš norāda uz bezjēdzībām valstī
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Skumbriju notīra, izķidā, kārtīgi nomazgā un sadala porciju gabaliņos.
Sīpolu sagriež pusapļos.
Sagatavo mērci – sinepes, majonēzi un sojas mērci samaisa viendabīgā masā. Sāli nevajag pievienot.
Mērcē liek sīpolus un sagrieztos skumbrijas gabalus. Kārtīgi visu samaisa. Ļauj stāvēt 30 minūtes, lai kārtīgi iemarinētos.
Zivi liek cepamajā traukā un cep 170 grādu karstumā apmēram 20-30 minūtes. Pagaidiet, kamēr skumbrija viegli apbrūnēs.
Gatavs! Neaizmirstiet pievienot zaļumus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.