Skumbrija sinepju mērcē. Burtiski kūst mutē! 0

Sastāvdaļas
2 skumbrijas
sīpols
2 ēdamkarotes majonēzes
3 ēdamkarotes sojas mērces
2 ēdamkarotes sinepju
zaļumi pēc garšas

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
TV24
“Neviens nevarēja saprast, kas tas par ieroci!” Slaidiņš atklāj interesantu incidentu “Zapad 2025” laikā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Skumbriju notīra, izķidā, kārtīgi nomazgā un sadala porciju gabaliņos.
Sīpolu sagriež pusapļos.
Sagatavo mērci – sinepes, majonēzi un sojas mērci samaisa viendabīgā masā. Sāli nevajag pievienot.
Mērcē liek sīpolus un sagrieztos skumbrijas gabalus. Kārtīgi visu samaisa. Ļauj stāvēt 30 minūtes, lai kārtīgi iemarinētos.
Zivi liek cepamajā traukā un cep 170 grādu karstumā apmēram 20-30 minūtes. Pagaidiet, kamēr skumbrija viegli apbrūnēs.
Gatavs! Neaizmirstiet pievienot zaļumus.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.