Foto – Artis Drēziņš

Blēņdaris, taču pozitīvs cilvēks 75

“Egils nebija paraugpuisēns, blēņdaris, taču uz kopējā fona ne tuvu tas sliktākais, ar kuriem man bijusi darīšana,” konstatē Egila klases audzinātāja Ilze Karazina. “Man ir bijuši skolēni, kas emocionāli aizskāruši, fiziski draudējuši, teikuši, ka nāks pie manis uz mājām logus sist. Egils ne tikai nebija agresīvs, bet ar cieņu izturējās gan pret skolotājiem, gan klasesbiedriem, viņam patika gaumīgi pajokot. Zinot viņa sūro dzīves gājumu, tomēr redzēju viņā lielu potenciālu. Kad piespieda sevi domāt, tad galva strādāja labi. Bieži trūka motivācijas, varēja pazust no stundām, taču radīja par sevi iespaidu, ka tiks ar dzīvi galā. Ja kaut ko apsolīja, tad to izdarīja. Salīdzinājumā ar daudziem citiem patstāvīgs.”

Reklāma
Reklāma
Krievijas diktators Putins ir gatavs veikt nelielu militāru operāciju pret kādu no Baltijas valstīm
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 68
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
Lasīt citas ziņas

Kad par pavasara klaiņošanu un nenākšanu uz stundām skolā bijušas nopietnas pārrunas, par sodu piekritis jūnijā skolā pastrādāt saimniecības darbus – lai uzlabotu priekšstatu par sevi.

“Manā pieredzē nav bijis, ka stundās kāds sēdētu, ar kaut ko apreibinājies. Arī Egils vienmēr bija skaidrā. Par notikušo man ir tikai viens izskaidrojums: kaut kas tāds var notikt tikai apziņas deformācijas dēļ, pie kā novedušas narkotikas vai kādi citi ārkārtas apstākļi,” pārliecināta skolotāja, kura arī piebilst, ka Liepājā jauniešiem ir daudz iespēju sevi realizēt, diemžēl Egilam saistošāka izrādījusies ielu vide.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.