Foto: Fotolia

Slinkie kāpostu tīteņi 0

Sastāvdaļas
• 1 kg kāpostgalva
• 500 g maltās gaļas
• 200–300 g skābā krējuma
• 50 g rīsu
• tomātu mērce
• milti

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Apstiprināts galējais prāmja “Estonia” katastrofas cēlonis. Tas ir negaidīts 24
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija 90
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Rīsus vāra līdz pusgatavībai. Sīpolu smalki sagriež, pasautē ar gaļu, pēc tam samaisa ar rīsiem. Pieliek sāli. Kāpostgalvu sagriež tievos salmiņos, nedaudz apvāra viegli sālītā ūdenī. Nokāš caurdurī. Kāpostus samaisa ar gaļu, saliek ugunsizturīgā traukā, pārlej krējumu un sutina pusstundu. Ja vēlas, var pievienot nedaudz tomātu mērces un slinkos tīteņus iebiezināt ar apbrūninātiem miltiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.