Slinkie tīteņi bez taukvielām 0

Sastāvdaļas – 350 g maltas vistas filejas, 130 g kāpostu, 70 g rīsu, ola, 100 g skābā krējuma (15%), 300 g konservētu tomātu savā sulā, dilles, pētersīļi, sāls pēc garšas.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Rīsus ieber katliņā, pārlej ar ūdeni, lai ūdens būtu 1,5 cm vairāk nekā rīsi.  Vāra, kamēr rīsi iesūc visu ūdeni.

Samaļ vistas fileju. Kāpostu smalki sagriež.

CITI ŠOBRĪD LASA

Bļodā liek malto gaļu, kāpostus, rīsus, olu. Pārkaisa ar sāli. Visu kārtīgi samaisa.

No masas veido nelielus tītenīšus un liek pannā ar augstām malām.

Mērcītei sablenderē tomātus savā sulā kopā ar skābo krējumu, pievieno smalki sagrieztus zaļumus un sāli.

Ar mērcīti pārlej tītenīšus, uzliek vāku un sautē apmēram 30 minūtes.

Labu apetīti!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.