Foto – Shutterstock

Sojas un medus marināde sulīgai grilgaļiņai 0

Sastāvdaļas
• 2 ēdamkarotes medus
• 40 ml sojas mērces
• 50 ml olīveļļas
• ķiploka daiviņa

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Medu sajauc ar sojas mērci. Pievieno olīveļļu un sakapātu ķiploka daiviņu, samaisa. Ja sojas mērce ir sāļa, sāli nevajag likt. Cepšanas vai saldēšanas maisā liek grilēšanai paredzēto gaļu, uzlej mērci, aizsien galu un patur vēsumā 30–45 minūtes, lai ievelkas marināde.

Labi garšo, ja izmanto vistas gaļai un lasim.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.