Sojas un medus marināde sulīgai grilgaļiņai 0
Sastāvdaļas
• 2 ēdamkarotes medus
• 40 ml sojas mērces
• 50 ml olīveļļas
• ķiploka daiviņa
Reklāma
Reklāma
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt?
1
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Neizmet, turpini izmantot – 10 praktiski pielietojumi ikdienā tavam vecajam viedtālrunim
7
Pagatavošana.
Medu sajauc ar sojas mērci. Pievieno olīveļļu un sakapātu ķiploka daiviņu, samaisa. Ja sojas mērce ir sāļa, sāli nevajag likt. Cepšanas vai saldēšanas maisā liek grilēšanai paredzēto gaļu, uzlej mērci, aizsien galu un patur vēsumā 30–45 minūtes, lai ievelkas marināde.
Labi garšo, ja izmanto vistas gaļai un lasim.